Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode spada u naše svakodnevne usluge. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Detekcija curenja vode pronalazi mesto curenja vode iz cevi, bilo da se cev nalazi u zidu ili u zemlji.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Rakovica

Detekcija curenja vodeCurenje vode je ozbiljan problem koji ukoliko se ignoriše, donosi još ozbiljnije troškove sanacije. Pucanje vodovodne cevi nikako nije prijatno iskustvo, posebno kada ono izazove veliku štetu i to ne samo u Vašem stanu, već i susednom. Kako biste izbegli potencijalne probleme koje curenje vode može da prouzrokuje, pozovite nas da obavimo proveru Vašeg vodovodnog sistema. Ovo se najbolje vrši metodom snimanje cevi termalnom kamerom. Reč je o specijalnim kamerama koje će najbolje prikazati stanje cevi. Koristimo kamere koje dopiru svuda, a mogu se koristiti za sve profile cevi. Detektujemo sve anomalije na cevima i ukoliko postoji rizik od pucanja, vršimo zamenu, odnosno reparaciju sporne cevi.

Detekcija curenja vode u zidu se vrši bez ikakvog obijanja zida, kao i bez nereda. Takođe lociranje curenja vode u zgradi, odnosno detekcija curenja vode u zemlji, obavlja se potpuno profesionalno. Sve vodoinstalaterske intervencije obavljaju kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom. Imajte na umu da pozivanjem našeg stručnog tima, dobijate sve vodoinstalaterske usluge, među kojima je i lociranje curenja vode, po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Gde god da se nalazite na teritoriji Rakovice, naše usluge su vam dostupne. Pozovite nas čim uočite bilo kakav signal da nešto nije u redu sa cevima ili vodovodnim sistemom u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Koristimo najsavremeniju opremu i na taj način Vam pružamo usluge po svetskim standardima, na najvišem nivou kvaliteta. Imate mogućnost odabira najbolje usluge u gradu, a za to je dovoljan samo jedan poziv. Dežurni vodoinstalater u Rakovici je tu da Vam pruži sve informacije i ukoliko želite konsultaciju za određeni problem. Bilo da su u pitanju svakodnevne regularne ili vanredne hitne intervencije, mi na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button