Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom je pouzdana metodu koju koristimo za pronalaženje problema duboko u cevima. Za snimanje cevi kamerom, odgušenje kanalizacije, hitne intervencije i sve vodoinstalaterske usluge dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje cevi kamerom takođe koristimo za inspekcijski pregled kanalizacionih cevi gde možemo proveriti njigovo trenutno stanje uz koji dobijate CD/DVD.

Snimanje cevi kamerom – Vodoinstalater Rakovica

Snimanje cevi kameromSnimanje cevi kamerom je definitivno jedna od najuspešnijih metoda utvrđivanja kvara u kanalizacionom sistemu. Na ovaj način vodoinstalateri imaju uvid u to gde je i zvog čega došlo do kvara, što samim tim olakšava dalje radove u otklanjanju problema. Kanalizacija je mesto gde se taloži sav otpad koji se odliva iz naših cevi i nekada može doći do zapušenja od kojih neka mogu biti manja a za neka su potrebne ozbiljnije metode rešavanja. Naši vodoinstalateri vrše sva odgušenja kanalizacije uz najmoderniju opremu i veliko iskustvo koje je potrebno za ovaj posao. Kada dođe do nekog problema sa kanalizacijom, prvo se vrši snimanje cevi kamerom, a potom se razmatra kako je najbolje da se obavi intervencija.

Kada dođe do zagušenja kanalizacije, naši klijenti žele da se problem reši što pre, pre svega zbog onemogućenog funkcionisanja u njihovom domu, ali i zbog neprijatnih mirisa koji su neizostavni prilikom zagušenja kanalizacije. Cevi treba redovno kontrolisati i povremeno tretirati određenim hemijskim sredstvima za njihovo pročišćavanje. U vezi sa tim se možete konsultovati sa našim vodoinstalaterima i zatražiti pomoć ukoliko postoje naznake da sa vodovodnim sistemom nešto nije u redu. Po pozivu, naši vodoinstalateri će obaviti detaljnu kontrolu, s obzirom da se zagušenje cevi tretira kao hitna intervencija. Kada se utvrdi šta je tačno problem, naši kvalifikovani majstori će za jako kratko vreme obaviti kompletnu popravku za koju ćete dobiti garanciju i račun. Rešavanje bilo kog problema na obostrano zadovoljstvo je nešto čime se vodimo kroz posao i zadovoljni klijenti su dokaz da radimo najbolje što možemo.

Najbolji vodoinstalateri će uvek ići u korak s vremenom i pratiti razvoj tehnologije kao i novijih mašina i delova za rešavanje svih kvarova. Na tržištu postoji veliki broj kamera za snimanje cevi, ali će dobar vodoinstalater znati koje su najbolje za određene cevovode koji moraju da se snime svih uglova i delova cevi. Mi posedujemo kamere visoke rezolucije i svih potrebnih delova koji će nam pomoći da što pre i efikasno obavimo posao. Obratite nam se u svakom trenutku jer smo dostupni 24h i na Vaš poziv stižemo u najkraćem vremenskom roku. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu snimanja cevi kamerom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button