Popravka vodokotlića

Popravka vodokotlića obuhvata popravku vodokotlića na zidu, popravku monobloka i ugradnog monobloka. Popravka vodokotlića kao i sve vodoinstalaterske usluge vršimo za fizička i pravna lica sa teritorije opštine Rakovica, sedam dana u nedelji.

Popravka vodokotlića – Vodoinstalater Rakovica

Popravka vodokotlićaVodoinstalater Rakovica najčešće dobija pozive koji se odnose na kvar vodokotlića, a vrlo često i monobloka. Razlog tome je česta upotreba koja vremenom utiče na slabljenje mehanizma ili popuštanje određenih komponenti od kojih su sačinjeni. Dobra vest je da naši vodoinstalateri veoma lako, brzo i efikasno obavljaju sve popravke vodokotlića, monobloka i ugradnog monobloka. Kvar vodokotlića se uvek nalazi na istim mestima, problem može biti do plovka, zvona, gumice, a nekada i crevo nije najboljeg kvaliteta kao i EK ventil pa može na nekim delovima da propušta vodu pa je potrebna zamena ventila za vodu. Kamenac je uvek potencijalni uzročnik kvara na nekom uređaju ili cevima, ali Vodoinstalater Rakovica odlično zna kako da te probleme reše. Nekada je neizbežna zamena kompletnog vodokotlića, ali Vaš vodoinstalater će to najbolje utvrditi i ova zamena se vrši baš u krajnjem slučaju ako nema nikakvih izgleda da se kvar reši popravkom. Često dolazi do pucanja poluga ili tastera vodokotlića u situacijama kada guma samog vodokotlića ne dihtuje dobro. Delovi, kao i kupovina novog vodokotlića ne iznose mnogo, pa nekada klijenti radije žele da se obavi zamena, nego sanacija nečeg što je već dotrajalo i počelo da zakazuje.

Situacija sa monoblokom je nešto drugačija. Popravka monobloka i ugradnog monobloka se razlikuje u odnosu na sanaciju vodokotlića i malo je kompleksnija. Naravno, ni ovaj vid kvara ne predstavlja veliki problem kvalifikovanim vodoinstalaterima poput onih koje imamo u svom timu. Ugradni monoblok se najčešće nalazi u većim javnim objektima kao što su šoping molovi, biznis centri, bolji hoteli i svi javni toaleti u ozbiljnijim ustanovama. Naši vodoinstalateri vrše sve popravke, održavanje i ugradnju monobloka na najvišem nivou kvaliteta. Njegova praktičnost se pokazala jako dobro, posebno jer ne zauzima puno prostora u toaletu. Sva kupatila koja ne raspolažu velikim prostorom su idealna za ugradnju monobloka, pa naši klijenti često žele njih umesto klasičnog vodokotlića. Monoblok štedi količinu potrošene vode jer ima mogućnost malog i velikog ispiranja.

Poslujemo na teritoriji celog Beograda i na Vašu adresu stižemo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Za svaku našu intervenciju dobijate račun i garanciju za obavljen posao. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći i zakažite dolazak našeg vodoinstalatera.

Uslugu popravke vodokotlića pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button