Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije vršimo za fizička i pravna lica sa teritorije opštine Rakovice. Za odgušenje kanalizacije, hitne intervencije kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za odgušenje kanalizacije posedujemo moderne mašine i vozila za rešavanje najtežih zagušenja i blokada u kanalizacionim cevima.

Odgušenje kanalizacije – Vodoinstalater Rakovica

Odgušenje kanalizacijeSvako ko se bavi poslom vodoinstalatera, zna koliko je česta intervencija odgušenje kanalizacije. Kada dođe do zagušenja, to svakako nije prijatna situacija, klijenti žele da se problem što pre reši i zbog toga je važan odabir pravih vodoinstalatera koji će to obaviti brzo i efikasno. Naši vodoinstalateri ovakvu vrstu intervencija obavljaju gotovo svakodnevno, tako da je brzina ali i kvalitetna usluga definitivno nešto što ispunjava sva očekivanja klijenata koji nas angažuju. Do zagušenja kanalizacije može doći tako što se vremenom sav otpad taloži u odvodnim cevima dok ne dođe do začepljenja. Samo je pitanje trenutka kada se ovo može dogoditi svakome od nas, ali na sreću, nakon odgušenja kanalizacije možete biti mirniji jer se novo zagušenje sigurno neće ponoviti tako brzo.

Ljudi nekada ne vode dovoljno računa o tome koliko preopterećuju svoj kanalizacioni sistem. Dosta zavisi i od onoga što bacamo kao otpad u WC šolju koja će vremenom sigurno postati zapušena i samim tim se voda neće odlivati, a to može da stvori neprijatne mirise u celom stanu. Vodoinstalater Rakovica poseduje najmoderniju opremu kojom će brzo i lako obaviti sve vrste odgušenja Vaše sudopere, kade, WC šolje, svega što može da spreči normalno funkcionisanje jednog domaćinstva. Ukoliko zagušenje nije vidljivo golim okom, odnosno nalazi se dublje u cevi, da bi se lakše locirao problem radimo snimanje cevi kamerom. Istina je da se pravilnim održavanjem i racionalnim korišćenjem može ublažiti zagušenje, ali je i pored toga neizbežno da do zagušenja dođe. Postoje razna hemijska sredstva kojima možete pročistiti cevi, ali je uvek poželjno da se oko pravog odabira konsultujete sa našim vodoinstalaterima.

Vodoinstalater Rakovica vrši odgušenje kanalizacije specijalnim mašinama, sajlom, WOMA vozilom ili pod pritiskom vode, u zavisnosti od stepena zagušenja. Pri najmanjim signalima da može doći do ozbiljnijeg zagušenja, pozovite naše vodoinstalatere koji će odmah prepoznati kolika je opasnost od zagušenja i znaće koje metode treba da primene. Jedan od jasnih znakova je svakako zadržavanje vode i sporo oticanje, bilo da je reč o lavabou, sudoperi, kadi ili WC šolji. Ako niste sigurni u ozbiljnost situacije, kontaktirajte našu službu za hitne intervencije i na Vašu adresu će u što kraćem vremenskom roku doći naš najbolji vodoinstalater. Dostupni smo svakog dana 24h tokom cele godine.

Uslugu odgušenja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button