Zamena slavine

Zamena slavine podrazumeva zamenu slavina, česmi i tuš baterija. Zamena slavine spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge koje vršimo 24h dnevno, sedam dana u nedelji. Usluga zamena slavine, česme i tuš baterije dostupna je svih fizičkim i pravnim licima sa teritorije opštine Rakovica.

Zamena slavine – Vodoinstalater Rakovica

Zamena slavineVodoinstalater Rakovica zamenu slavine, česme i baterije vrši svakodnevno. S obzirom da poslujemo na celoj teritoriji Beograda, pored ovih, obavljamo i sve ostale ostale intervencije u vezi sa vodovodnim sistemom. Slavina je nešto što se najčešće menja u svakom domaćinstvu, s obzirom na čestu upotrebu, ne čudi što je ovo jedan od najpotrošnijih materijala. U zimskom periodu prilikom jako niskih temperatura, česme koje se nalaze napolju su najpodložnije pucanju i zbog toga je preporučljivo zavijanje njihovih ventila i da se tokom minusa uopšte ne koriste. Međutim, ukoliko dođe do popuštanja slavine u Vašem kupatilu, kuhinji ili gde god da je koristite, naši vodoinstalateri će veoma brzo obaviti zamenu i popraviti kvar.

Nemojte gubiti vreme na pokušaje da sami izvršite zamenu slavine jer je to za nekoga ko se ne bavi ovim poslom ponekad mnogo stresnije nego što se čini. Umesto da izgubite nekoliko sati u pokušaju da sami rešite problem, pozovite naše vodoinstalatere koji će ovu intervenciju obaviti za manje od sat vremena. Možda Vama ne deluje tako, ali kada je česma popustila sa radom i dolazi do toga da voda često kaplje dugo nakon što zavrnete slavinu, ovo može i te kako uticati na potrošnju vode i Vaš račun za istu. Ljudi nisu svesni koliko vode može da se izgubi na ovaj način, kada slavina ne radi ispravno, zbog toga nemojte predugo čekati da nas kontaktirate jer ćete brzom zamenom uštedeti sebi i vreme i novac.

Nekada se dogodi da prilikom zamene slavine, vodoinstalater primeti da još nešto nije u redu sa vodovodnim sistemom i na taj način može da se izvrši detaljniji pregled kako bi se sprečio nastanak ozbiljnijeg kvara. Na tržištu postoji veliki broj slavina, česmi, baterija i Vi oko toga ne morate da razmišljate, naši vodoinstalateri će Vam preporučiti one modele koji najbolje idu uz Vaš lavabo ili sudoperu. Kada je reč o baterijama, one koje se najčešće koriste su termostatske i štede energiju i vodu što je njihova velika prednost. Takođe su veoma dugotrajne pa kada ih jednom zamenite, ne morate brinuti da će brzo doći do kvara. Dostupni smo 24h tokom cele godine i uvek nas možete kontaktirati bez obzira o kakvom kvaru je reč.

Uslugu zamene slavine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button