Servis bojlera

Servis bojlera vršimo za bojlere svih modela i proizvođača. Servis bojlera, montaža bojlera kao i sve vodoinstalaterske usluge vršimo sedam dana u nedelji, za fizička i pravna lica.

Servis bojlera – Vodoinstalater Rakovica

Servis bojleraUkoliko Vam se pokvari bojler, znamo koliko to može da bude stresno, ali ne mora uvek biti tako. Uz intervenciju stručnih vodoinstalatera, nećete ni primetiti da je do kvara uopšte dolazilo. Možda jedan od najčešćih kvarova kada je reč o bojleru, može biti taloženje kamenca. Nismo ni svesni koliko kamenac može da uspori funkcionalnost samih grejača, koji će pod naporom da zagreju vodu, mnogo brže oslabiti. Kada se bojler pokvari, klijenti koji nas kontaktiraju žele da se taj problem što pre reši jer je bojler definitivno jedan od uređaja koji je neophodan u svakom domaćinstvu. Vodoinstalater Rakovica vrše servis bojlera u svim objektima gde se nalaze, poput restorana, poslovnih prostora, odnosno svih prostora gde je potrebna topla voda.

Ako Vam se učini dok perete ruke sa uključenim bojlerom, kao da ste osetili blago peckanje, obavezno kontaktirajte vodoinstalatera. Voda kao provodnik struje može biti opasna ukoliko se tuširate pa čak i perete ruke dok bojler radi. Servis bojlera je potrebno vršiti makar i na najmanju naznaku da nešto nije kako treba. Svaki uređaj koji radi na principu električne energije, a služi da greje vodu, mora biti apsolutno ispravan za korišćenje. Vodoinstalater će znati da li je potrebno obaviti zamenu grejača, sigurnosnih ventila, instalacija ili celog bojlera ako je to neizbežno. Uz stručnu intervenciju i pravilno održavanje, možete produžiti rok trajanja svakog uređaja, pa i bojlera.

Vodoinstalateri koji rade u našem timu, znaju da na bojleru mogu da se dese neki sitni kvarovi koji Vama mogu delovati kompleksno, međutim ako rešenje prepustite nama, popravka će biti obavljena za jako kratko vreme. Sve što se popravi na vreme, može da Vam uštedi mnogo više novca nego da sačekate da problem postane ozbiljniji. Angažujte nas i dobićete kvalitetnu i brzu uslugu sa računom i garancijom. Naše radno vreme je 24h tokom cele godine. Za sve hitne intervencije stižemo u najkraćem vremenskom roku i uslugu vršimo u svim gradskim opštinama.

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button